Nov 26, 2006

Our beloved Prime Minister

A PIcture Is Worth A Thousand Words









- source

tags :

Related Articles :

11 comments:

Anonymous said...

hey, biasalah tu. kata PM. eh, ada gambar tido lagi tak? nak buat slideshow video PM tido ni.

Anonymous said...

practice makes perfect...this guy has perfected the "art of sleeping."

no joke...just imagine the number of years it took him to make this look so "professional!"

this proves, beyond reasonable doubt, that he deserves to lead UMNO!

星空 said...

can i have more photo?
send me more.. thanks!

PhilipChew said...

The last photo makes me want to yawn........

Dino said...

yea, the last photo really make me feel so sleepy..

Anonymous said...

He's not my beloved prime minister. Tun Dr. Mahathir is my beloved PM, and always will. He kicked ass.

Anonymous said...

ishh...pak lah...pak lah..cmne nak jadi pak mertua aku nih.

elthem said...

sedang merenung penggal kedua, ketiga dan seterusnya untuk terus cemerlang,gemilang lagi terbilang...(?) U trust me (!)

Anonymous said...

kalau YAB TOK GURU NIK AZIZ tertido semasa dgr ceramah atau perbahasan, aku tidak pelik kerana Tok Guru tido 2 jam je waktu mlm kerana rajin buat Qiamullail, tapi kalau paklah, aku mg pelik bin ajaib

Anonymous said...

assalamualaikum readers,

pak lah is also a human and deserve to rest, ingat tak penat ke manage Malaysia.
Cuba la hang pa manage keluarga dan hutang piutang pun kadang2 tertido tak terkira bila nak settle. Be rational.

Anonymous said...

What an Elegent Sleeping...